Coaching van Steltlopers CloseAct

Posted by on jul 14, 2014 in Blog | 0 comments

Coaching van Steltlopers CloseAct

Suits rule

 

Straattheatergroep Close-Act vroeg mij de dramaturgie te doen voor hun nieuwe interactieve steltenact “Suits”. Behalve dramaturgie coachte ik ook de vijf spelers tijdens het festival Deventer op Stelten 2014. (kijk hier)

Ik vind het belangrijk dat de spelers zich strak én als één groep door de menigte kunnen bewegen én in bepaalde scènes de vrijheid nemen om te spelen en contact te maken met het publiek.

Het lopen op stelten van 150 cm hoog is niet ongevaarlijk, zeker in een menigte. Het publiek in Deventer is gelukkig wel wat gewend. Het grootste gevaar komt van rondslingerende bierbekers waarover de spelers kunnen uitglijden.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *